Pidetään huolta ympäristöstä

Julkaistu:

Maailman ja Suomen ympäristöasiat ovat ”tapetilla” päivittäin. Asenne on minusta hieman liian synkkä. Parannuksia on tehty ja tehdään lisää. Kaikilla on siihen tahto ja uutta teknologiaa kehitetään, jotta saadaan mm. päästöt kuriin.

Yksi hyvä esimerkki on Kaarinan Littoistenjärvi. Siellä tehtiin 2017 kemikaalikäsittely. Maaliskuussa julkaistun seurantatutkimuksen mukaan järvi voi nyt aika hyvin. Tarkkailua jatketaan edelleen ja sen perusteella tehdään tarvittavia toimia, jotta saadaan hyvä tila jatkumaan.

Olen ollut nyt 3 kautta ympäristölautakunnassa ja sen perusteella voi kertoa, että kun kaavoitetaan asuin- ja työpaikka-alueita tai teitä, niin joka kerta, tehdään mm. luontoselvitykset. Ympäristöviranomaiset myös valvovat, ettei ympäristöä liata, päästöt alittavat määräykset ja melu pysyy aisoissa. Jatkuvasti erilaisia mittauksia asioiden tiimoilla.

Tiedätkö mitä LIONS tarkoittaa ? Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville. Tässä hyvä tavoite myös poliitikoille.

Pyöräile enemmän, se on kivaa varsinkin hyvän sään aikana

Lisää julkaisuja

13.3.2021

Hyvät palvelut eivät vaadi jatkuvia veronkorotuksia.

Kaikki tietävät kyllä, että palvelun laatuun vaikuttaa rahan lisäksi moni muukin asia. Kaarinan veroprosentti nousi vuoden 2021 alusta. Painetta on

12.3.2021

Kenen palveluja tulee jatkossa kehittää/parantaa ?

Minusta valtuutetun tulee huolehtia siitä, että palveluja tarjotaan kaikille kuntalaisille asuinpaikasta riippumatta mahdollisimman oikeudenmukaisesti, huomioiden tietysti erityistarpeet. Erityistarpeet tulevat kysymykseen