Mikä mies ?

Monessa mukana

Olen ollut mukana Kaarinan kunnallispolitiikassa vuodesta 2002. Valtuutettuna olen ollut kerran ja varalla, joka kerta. Olen myös osallistunut aina lautakunta työskentelyyn, Seuraavat lautakunnat tuttuja; sivistyslautakunta, henkilöstölautakunta, kaavoitus- ja rakennuslautakunta ja ympäristölautakunta, jossa tällä hetkellä toimin. Ympäristölautakunnassa on menossa kolmas kausi. Lisäksi olen ollut ja olen tälläkin hetkellä vammaisneuvostossa.

Muita yhteisöjä, joissa olen tällä hetkellä mukana ovat mm. Lions Club Littoinen, Littoisten Kokoomus, Kaarinan Kansalaistoiminnan keskus ry Puntari (puheenjohtaja), Kaarinan Valikkoryhmä (puheenjohtaja), Untolantien asukasyhdistys ry (sihteeri+rahastonhoitaja), Palveluyhdistys Kaseva ry (puheenjohtaja), KOy Katariinantie, Littoistenjärven neuvottelukunta ja Littoistenjärven säännöstely-yhtiö.

Työura

Olen eläkkeellä, mutta toimin kevytyrittäjänä. Minut voi nähdä silloin tällöin Tuorlan Majatalossa. Kiristelen siellä ruuveja, vaihdan paristoja ja lamppuja, korjailen paikkoja, jne. Autolla noudan paketteja, ostoksia, vien tavaraa kaatopaikalle tai kierrätykseen, kuljetan pitopalvelutuotteita, jne.

Ennen eläkkeelle siirtymistä työskentelin 23 vuotta kuljetusalalla – lähetti- ja kuljetuspalvelut. Tehtävänimikkeinä oli mm. toimitusjohtaja, aluejohtaja ja talousjohtaja. Pienehkössä yrityksessä tehtäväkenttä oli laaja, mukaan mahtui talousasiat, henkilöstöasiat, markkinointi ja myynti, osallistuminen kuljetustehtäviin, jne. Ennen tätä olin työskennellyt uudisasuntorakentamisen saralla, myynti- ja markkinointipuolella 10 vuotta. Ensimmäinen vakituinen työpaikka Turun Kauppaopiston jälkeen oli audiovisuaalisten tuotteiden, palvelujen ja ohjelmien myynti. Nuoruuden kesä- ja pätkätyöt menivät kaupoissa, pankissa ja rakennuksilla.

Vapaalla

Vapaa-aika kuluu, kuten yllä kerrotaan, politiikan ja yhdistystoiminnan parissa, mutta aikaa jää myös muuhun.

Omakotiasuminen on siitä mukavaa, että aina riittää jotain kivaa puuhaa joko pihalla tai sisällä. Tai sitten voi vain olla ja nauttia. Tänä vuonna on taas saanut hieman kokemusta lumitöistä 😎. Myös pojanpojan, 5 v. kanssa, aikaa kuluu pihalla leikkien tai autotalissa jotain rakentaen. Hänen kanssaan tulee jälleen tutuiksi myös lasten leikkipaikat, seikkailupuistot, sisäleikkipuistot, zoolandia, jne. Yli 60-kymppinenkin voi vielä laskea liukumäestä 😎

Liikunta kuuluu arkeen. Pyöräily on kivaa liikkumista. Siinnä pääsee tutustumaan syvällisemmin Kaarinaan ja naapurikuntiin. Ja hyvillä kelillä perinteiset automatkat vaihtuvat pyöräilyyn. Talveksi laitan nastat pyörään, mutta ajaminen satunnaista. Talvella liikunta on pääasiassa kävelyä. Kuntosalilla, Mentor Turku tai Kaarinan uimahalli tulee myös vierailtua.

Pidän lämpimästä ja siksi matkustaminen lämpöön kuuluu elämääni. Yksi kohde on Australia, josta tälläkin sivulla on pari kuvaa. Australia siksi, että tytär on asunut siellä vuodesta 2006. Kaksi kärpästä siis samalla – tyttären tapaaminen ja lämpö/aurinko 🥰

Kaarinassa on paljon ulko- ja sisäliikunta paikkoja. Tutustu – Kaarina.fi sivulla